Ambassade en Consulaten van België in Denemarken

Werken

U vindt meer algemene informatie op de website www.nyidanmark.dk of ga hier naar de directe link: www.nyidanmark.dk/en-us/coming_to_dk/work/work.htm.

Het jobportaal "Work in Denmark"

www.workindenmark.dk, de officiële Deense website voor internationale aanwerving van arbeidskrachten richt zich zowel tot buitenlandse werkzoekenden als tot werknemers gevestigd in Denemarken.

U als werkzoekende kunt hier praktische informatie vinden over wonen en werken in Denemarken. In de CV-bank kunt u uw profiel opslaan en in de vacaturebank kunt u de jacht naar interessante banen beginnen.

U als werkgever kan op de website vacatures (in Denemarken) plaatsen en kandidaten zoeken in de CV-bank. U kunt tevens informatie vinden over hoe de aanwervingprocedure van buitenlandse arbeidskrachten in Denemarken verloopt.

De drie ‘Work in Denmark-centra’ - in Aarhus, Odense en Kopenhagen - staan ter beschikking indien u als werkzoekende bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij het opstellen van uw CV, of indien u als werkgever advies wenst bij het plaatsen van een advertentie voor een baan, enz.

Meer informatie vindt u op: www.workindenmark.dk.

Links andere jobportalen